artikel

April 2002

Horeca

  VOORJAARSMAAND
1-apr 2e paasdag TIP: speciaal paasbier
Verhoging accijns op champagne
met 35 eurocent per liter
2-apr
3-apr Volle rabarber van de koude grond t/m juni
4-apr
5-apr
6-apr Floriade t/m 20 okt.
7-apr Ronde van Vlaanderen
8-apr
9-apr
10-apr
11-apr
12-apr
13-apr Nationaal museumweekend t/m 14 apr.
TIP: zoek samenwerking met een lokaal museum (meer info)
14-apr
15-apr Begin scholseizoen t/m nov.
16-apr
17-apr Israëlische Onafhankelijkheidsdag
TIP: serveer typisch Joodse gerechten (meer info)
18-apr Secretaressedag
TIP: mail organisaties om dinerbon aan te schaffen als geschenk (meer info)
19-apr
20-apr Eerste ‘vette’ scholvis weer verkrijgbaar
TIP: makkelijk te bereiden en mee te varieren (meer info)
21-apr
22-apr Catering Magazine Meeting
(meer info)
23-apr
24-apr Let op! Bestel alvast audiovisuele
apparatuur voor het WK voetbal (31 mei)
25-apr
26-apr
27-apr Verjaardag prins Willem-Alexander
Meivakantie alle regio’s
28-apr Kreeftenseizoen t/m 15 juli
TIP: kreeft met kalfszwezerik en zwarte truffel (meer info)
29-apr Koninginnenacht TIP: plaats een kraampje
voor uw zaak
30-apr Koninginnedag
TIP: verkoop oud servies-
goed en keukenspullen op de rommelmarkt (meer info)