artikel

Basissmaken uit verschillende koffies halen

Horeca

Cindy Koks, marketingcoördinator bij Peeze uit Arnhem. Waarom staan jullie op deze beurs?‘Peeze is een klein bedrijf in verhouding met de andere koffiebranders. Het is daarom goed om je gezicht te laten zien. Wij bestaan al meer dan 120 jaar en we staan bekend als kwaliteitsbrander die levert aan het topsegment zoals Grand Cafés. Veel […]

Cindy Koks, marketingcoördinator bij Peeze uit Arnhem.

Waarom staan jullie op deze beurs?
‘Peeze is een klein bedrijf in verhouding met de andere koffiebranders. Het is daarom goed om je gezicht te laten zien. Wij bestaan al meer dan 120 jaar en we staan bekend als kwaliteitsbrander die levert aan het topsegment zoals Grand Cafés. Veel klanten komen om een praatje te maken en natuurlijk een lekker kopje koffie te drinken. Ook promoten wij hier ons nieuwste koffieconcept Mex-eco, waarmee we genomineerd zijn voor de Horecava Innovation Award. In onze smaakcorner laten wij mensen eerst kennis maken met een aantal basissmaken (zoet, zuur en bitter). Daarna zetten we ze verschillende koffiemelanges voor, waaruit ze de basissmaken moeten halen.’

Wat is uw indruk van de beurs?
‘Ik vind de Horecava dit jaar heel gezellig en ook heel actief. Je kunt zien dat de mensen er zin in hebben. De deelnemers zijn heel enthousiast en willen graag wat laten zien. Ook concurrenten zoeken elkaar op en maken een praatje.’

Overige beursportretten

Standhouders:

Harry Arts van Remia uit Den Dolder

Jessica Oostveen van Lord Chips uit Lomm

André Stadt van Kolibri uit Tilburg

Sico de Moel van L’invité uit Amsterdam

Kruin van Toledo van Farm Frites uit Oudenhoorn

Bob Schouten van Tempo Team uit Hoofddorp

Piet van der Windt en Ingrid de Jong van Laurentis uit Schipluiden

Maries de Jonge van Délifrance uit Ridderkerk

Gwan Ho van De Indische uit Nieuw-Vennep

Allardt Stoffel van Georgia-Pacific uit Cuijck

Dominiek Chenault van Hobart Foster uit Woerden

Ruud Clements van Van Hessen uit Ridderkerk

Bezoekers:

Margriet Lakeman uit Barneveld en Marlijn van Essenburg uit Nijkerk studenten aan de opleiding tot horecaondernemer

A. Wokke en H. Wokke, exploitanten van de Europahal in Bergen

Ellen Burgerhout en Anke Hollander, kantinedames bij de Rabobank in IJmuiden

Rudy en Chantal, eigenaren van snackbar Family uit Rotterdam

Robert en Rik, eigenaar en barmedewerker van Gasterij De Eikeboom uit Keijenborg

Frits en Anita, eigenaren van Brasserie Bakkerij Van Toor uit Rhenen