artikel

Checklist risicogroep

Horeca

Kijk zelf of uw bedrijf in de risicogroep valt. Is dit het geval dan bent u verplicht een risicoanalyse te doen en een beheersplan op te stellen. Valt u niet in de risicogroep dan volstaan de reguliere controles van de Keuringsdienst van Waren. Checklist De checklist is opgesteld door Koninklijk Horeca Nederland (KHN) in samenwerking […]

Kijk zelf of uw bedrijf in de risicogroep valt. Is dit het geval dan bent u verplicht een risicoanalyse te doen en een beheersplan op te stellen. Valt u niet in de risicogroep dan volstaan de reguliere controles van de Keuringsdienst van Waren.

Checklist

De checklist is opgesteld door Koninklijk Horeca Nederland (KHN) in samenwerking met het bedrijfschap Horeca en Catering en de Keuringsdienst van Waren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels