artikel

De Dirigent in Almere

Horeca

Sterke punten
De cafetaria, gevestigd in een drukbezocht winkelcentrum in de plaatselijke componistenwijk, heeft een heldere en duidelijke uitstraling. De huisstijl is mede met gebruik van het dirigentenlogo en diverse muziekattributen redelijk goed doorgevoerd. Het buffet en de diapresentatie zien er mooi uit. Het bedrijf kent bovendien een doordachte routing, die prima inspeelt op de relatief beperkte ruimte achter de vitrine.

De zaak, met een oppervlakte van amper honderd vierkante meter, draait een opmerkelijk hoge winst. Eigenaar Gerrit Luitingh heeft zijn ondernemerskennis dan ook steeds paraat. Financieel-technisch en organisatorisch is zijn bedrijf picobello voor elkaar. Deze ondernemer weet waar hij over praat en maakt zijn jarenlange ervaring in de cafetariabranche uitstekend te gelde.

Gerrit Luitingh heeft duidelijk hart voor zijn medewerkers, maar hij laat nimmer over zich lopen. De cafetariahouder zegt waar het op staat, grijpt waar nodig in en zet voortdurend de puntjes op de i.

Kritische noot
Achter de coulissen is niet alles goed op orde. Met name de zeer kleine keuken mag wat vaker een opruim- en schoonmaakbeurt krijgen. Juist door de geringe ruimte moet het personeel de boel gedisciplineerd aan kant maken. Zorg vervolgens ook dat de medewerkers ter zake de checklist bijhouden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels