artikel

Geen smoesjes meer

Horeca

De Engelse FSA, een instituut dat zich vooral bezighoudt met misleiding in de horeca, wil restaurateurs streng op de vingers gaan tikken als ze niet leveren of doen wat ze beloven. ‘Huisgemaakt’ mag niet uit een potje komen, ‘dagvers’ niet uit de vriezer en ook ‘traditioneel’ of ‘uit oma’s keuken’ zal een nauwkeurige keuring ondergaan. […]

De Engelse FSA, een instituut dat zich vooral bezighoudt met misleiding in de horeca, wil restaurateurs streng op de vingers gaan tikken als ze niet leveren of doen wat ze beloven. ‘Huisgemaakt’ mag niet uit een potje komen, ‘dagvers’ niet uit de vriezer en ook ‘traditioneel’ of ‘uit oma’s keuken’ zal een nauwkeurige keuring ondergaan. De vakorganisaties juichen de stappen van de FSA toe. Iets voor onze eigen keukens?

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels