artikel

Hier start uw computertijdperk

Horeca

Verbeter uw oriëntatie op een nieuwe computer met het bezoeken van de PC-Dumpdag. Zaterdag 23 februari wordt de grootste ééndaagse computerbeurs van Nederland gehouden in de RAI te Amsterdam. De organisatie verwacht ruim tienduizend bezoekers.

Het aanbod varieert van complete systemen tot doornormale PC’s. Tevens bieden de tientallen standhouders veel losse computercomponenten aan. De producten zijn hoofdzakelijk nieuw.

Tip: vraag altijd een rekening in verband met de garantie!

Openingstijden:
10.00 tot 16.00 uur

Toegangsprijs:
€ 5,- per persoon

Bereikbaarheid RAI:
Per tram en bus
Iedere tien minuten onderhoudt tram 4 van Amsterdam een dienst tussen het centrum van Amsterdam, Amsterdam CS, en de RAI ( halte Europaplein). Vanaf NS-station Amsterdam Amstel kunt u de RAI het beste bereiken via metrolijn 51 of bus 15. Metrolijn 51 heeft tevens verbinding met Amsterdam Centraal Station. Vanaf Amsterdam Sloterdijk kunt u de RAI het beste bereiken via sneltram 50.
Per trein
NS-station Amsterdam RAI ligt op 300 meter van de RAI en heeft regelmatig verbinding met station Amsterdam-Duivendrecht, station Amsterdam-Amstel en station Schiphol, die zijn aangesloten op het internationale intercitynet.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels