artikel

Index

Horeca

Introductie
Trends
Verandering samenleving
Halal
Behoudend
Eetmoment en -patroon
Gezond
Snelheid en gemak
Hygiëne
Test of u hygiënisch werkt
Ketenvorming
Voor- en nadelen franchiseformule
Professionalisering
Menu’s
Vegetarisch
Bespaar nog meer op kunststof bestek
Alternatieven voor traditionele snacks en frites
Bespaar personeelskosten met een fritesautomaat
Zo maakt u het kinderfeest compleet
Vegetarische snacks beter communiceren
Frituurvet
Soorten frituurvet
Minder opslag en afval door vet uit een zak
Kwaliteit bepalen door observatie en analyse
Zo lost u problemen met frituurvet op
Optimaliseer vervangmoment van vet
Tien feiten over vetten
Computer verlengt levensduur frituurvet
Frites
Zo calculeert u inbakverlies
Calculatie levert exacte prijs op
Tips voor het afbakken van frites
Portioneer op volume in plaats van gewicht
Laat verpakking toegevoegde waarde zijn
Bewaartips frites
Rasfrites is minder vet
Zo lost u problemen bij het afbakken van frites op
Tips voor nieuwe frites
Fritesfeiten
Wereldse namen voor frites
Snacks
Top 25 meest verkochte snacks
Verrassende kroketvulling
Tien opmerkelijke kroketfeiten
Hamburgerrecepten
Zelfgemaakte snacks onderscheidend maar kostbaar
Tips om bacteriën buiten de deur te houden
De vijf meest voorkomende bacteriën
Wat te doen bij winnaars
Wat te doen bij hardlopers
Wat te doen bij slapers
Wat te doen bij verliezers
Alles over de geschiedenis van de hamburger
Alles over de geboorteplaats van de hamburger
Tip tien diepvriessnacks
Sauzen
Saus als winstpakker
Bereken uw winst op sauzen
Regionale verschillen
Sausdispensers
Elf saustips
Trends in sauzen
Promotie
Originele acties scoren
Toegepaste acties per cafetariagrootte
Internet versterkt promotie
Menu’s
Menu’s met frikandellen
Bekroonde menu’s 2001
Bekroonde menu’s 2002
Bekroonde menu’s 2003
Fritesproductieproces
Cijfers
Bakapparatuur is omzetafhankelijk
Ontwikkeling cafetaria’s en fastfoodbedrijven
Index
Adressen
Leveranciers