artikel

Kokende gouverneur

Horeca

Samak Sunthonraweth, gouverneur van Bangkok, mag niet langer koken op tv. Hij kwam nauwelijks nog aan regeren toe, klaagde de pers. Voor zijn kritische programma Chim Pai, Bon Pai – proeven en klagen zou hij hele restaurants afhuren, zodat hij ongestoord kon proeven. ‘Niet waar.’, pareerde de gouverneur, ‘Gelogen! Als ik de man vind die […]

Samak Sunthonraweth, gouverneur van Bangkok, mag niet langer koken op tv. Hij kwam nauwelijks nog aan regeren toe, klaagde de pers. Voor zijn kritische programma Chim Pai, Bon Pai – proeven en klagen zou hij hele restaurants afhuren, zodat hij ongestoord kon proeven. ‘Niet waar.’, pareerde de gouverneur, ‘Gelogen! Als ik de man vind die deze roddels verspreidt, duw ik een ananas door zijn strot.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels