artikel

Lindenhoff en Marius gaan samen

Horeca

Goed nieuws voor keukens die kwaliteit hoog in het vaandel voeren: de Lindenhoff van Ben te Voortwis en groente- en kruidenwinkel Marius van Cees Elfrink gaan samen opereren. Exclusieve producten op het gebied van vlees, zuivel en groenten; producten van smaak eb bijzondere kwaliteit, zijn daarmee in het vervolg op één adres verkrijgbaar of te […]

Goed nieuws voor keukens die kwaliteit hoog in het vaandel voeren: de Lindenhoff van Ben te Voortwis en groente- en kruidenwinkel Marius van Cees Elfrink gaan samen opereren. Exclusieve producten op het gebied van vlees, zuivel en groenten; producten van smaak eb bijzondere kwaliteit, zijn daarmee in het vervolg op één adres verkrijgbaar of te bestellen. Bel 0294 29 37 86 voor meer informatie

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels