artikel

Moet je dit eens ruiken

Horeca

Op de Woeste Hoeve van chef-kok Eric van Veluwen werken ze niet met een menukaart, maar met een ‘liste de relevée’, eigenlijk het overzicht van de verse producten die er in huis zijn. Eric: ‘Ik kom soms met de producten bij de gast aan tafel en zeg dan: moet je dit eens ruiken.’ De gasten […]

Op de Woeste Hoeve van chef-kok Eric van Veluwen werken ze niet met een menukaart, maar met een ‘liste de relevée’, eigenlijk het overzicht van de verse producten die er in huis zijn. Eric: ‘Ik kom soms met de producten bij de gast aan tafel en zeg dan: moet je dit eens ruiken.’ De gasten geven aan wat ze willen eten en in hoeveel gangen. De verrassing is vaak een belangrijke factor. Overigens nemen de groenten in de Woeste Hoeve een steeds belangrijkere plaats in, waarbij oorspronkelijke recepten de leidraad zijn naar aardse smaken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels