artikel

Oktober 2002

Horeca

  APPELMAAND
1-okt Begin Bokbierseizoen
TIP: houd bokbierproefavonden
(meer info)
2-okt Avocado het best t/m jan.
Kinderboekenweek, thema: boten
3-okt Viering van de Duitse eenwording
TIP: houd rekening met extra drukte dit weekend (meer info)
4-okt Dierendag
TIP: plaats een hondenbar voor uw zaak
(meer info)
5-okt Boerenkool op de menukaart t/m jan.
TIP: houd thema-avonden wintergerechten
(meer info)
6-okt Granaatappel het best verkrijgbaar t/m jan.
Int. vakbeurs Horatec in Düsseldorf t/m 10 okt.
7-okt Week van het brood t/m 11 okt.
TIP: broodpudding op de desserkaart (meer info)
Introductie najaarsbokbieren
European Fine Food Fair Maastricht t/m 9 okt.
8-okt
9-okt
10-okt
11-okt
12-okt Deze maand bloemkool op z’n best
13-okt
14-okt Catering Magazine Meeting
15-okt Traditionele opening jachtseizoen
16-okt Haas en fazant verkrijgbaar t/m dec.
17-okt
18-okt
19-okt PC dumpdag in RAI Amsterdam
TIP: tweedehandse computers voldoen vaak goed (meer info)
20-okt
21-okt Winterwortelen het lekkerst in okt. en nov.
22-okt
23-okt
24-okt
25-okt Volop nieuwe appels verkrijgbaar
TIP: serveer appeltaart uit eigen keuken
(meer info)
26-okt
27-okt Begin wintertijd
TIP: klok één uur terug
28-okt Horeca Vakbeurs Brabant t/m 31 okt.
29-okt
30-okt
31-okt Halloween
TIP: versier uw zaak met pompoenen
(meer info)