artikel

Tv-kok is slag kwijt

Horeca

In Engeland heb ze het wel gezien met de superkoks, bekend van tv en society-pages. Grote persoonlijkheden als Raymond Blanc en Gary Rhodes verpesten de markt met hun tweede en derde restaurants. Le Petit Blanc in Cheltenham wordt door Hardens UK restaurants 2002 saai, lawaaierig, middelmatig en overgewaardeerd genoemd en Rhodes & Co in Edinburgh […]

In Engeland heb ze het wel gezien met de superkoks, bekend van tv en society-pages. Grote persoonlijkheden als Raymond Blanc en Gary Rhodes verpesten de markt met hun tweede en derde restaurants. Le Petit Blanc in Cheltenham wordt door Hardens UK restaurants 2002 saai, lawaaierig, middelmatig en overgewaardeerd genoemd en Rhodes & Co in Edinburgh te duur en fantasieloos. Delia’s City Brasserie in Norwich geeft matige service en slecht eten en Nico Central staat te boek als afschuwelijk, pompeus en derderangs. Uitgever Peter Harden zegt: ‘Als je lekker wilt eten, kun je de grote namen maar beter vermijden.’ Nou ja, in restaurantgids Lekker vinden we de koks van Ontbijt-tv, Lunch-tv en Born to cook ook niet terug. Cas Spijkers is al lang van het toneel verdwenen en alleen Paul Fagel staat op randje top 100. Kok op tv? Weg ermee!

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels