artikel

ABC Catering

Horeca

Geschikt voor: Vanaf 45 lunchgebruikers tot 450 lunchgebruikers Op de markt sinds: 1996 Buffet: Lijn of freeflow buffet met zelfbedieningsysteem Assortiment: Basis van eenvoudige lunchartikelen ten behoeve van een broodmaaltijd met zuivel, soep en eenvoudige snacks. Kenmerken : Dagelijks vers met voldoende variatiePrijsstelling op basis van kostendekkende inkoop van ingrediëntenIn overleg met opdrachtgever op maat […]

Geschikt voor: Vanaf 45 lunchgebruikers tot 450 lunchgebruikers

Op de markt sinds: 1996

Buffet: Lijn of freeflow buffet met zelfbedieningsysteem

Assortiment: Basis van eenvoudige lunchartikelen ten behoeve van een broodmaaltijd met zuivel, soep en eenvoudige snacks.

Kenmerken :
Dagelijks vers met voldoende variatie
Prijsstelling op basis van kostendekkende inkoop van ingrediënten
In overleg met opdrachtgever op maat uit te breiden

Uitbreidingen:
Meer luxe producten en snacks
Salade buffet
Warme maaltijden
Automaten service
Gastenlunches
Vergaderservice
Partycatering

Service: Volledig beheer en managementverzorging van de restauratieve dienstFinanciële verslaglegging van de restauratieve dienst. Inrichtingsadvies voor keukens en restaurants

Bijzonderheden: Flexibiliteit en klantgerichtheid maken dit tot een concept dat valt in te passen in de meeste cateringvoorzieningen.

Cateraar: Asito Catering