artikel

BizzNizz Class

Horeca

Te land, ter zee en in de lucht Geschikt voor: mbo. Inrichting: gebaseerd op het thema reizen. Assortiment: fast-food. Drie pijlers: Het BizzNizz Class concept heeft drie pijlers: het thema reizen met overeenkomstige inrichting, het fast-foodachtige assortiment dat is gekoppeld aan een branded uitgifte en de geheel eigen commerciële opzet. Reizen: De grondgedachte van het […]

Te land, ter zee en in de lucht

Geschikt voor: mbo.

Inrichting: gebaseerd op het thema reizen.

Assortiment: fast-food.

Drie pijlers: Het BizzNizz Class concept heeft drie pijlers: het thema reizen met overeenkomstige inrichting, het fast-foodachtige assortiment dat is gekoppeld aan een branded uitgifte en de geheel eigen commerciële opzet.

Reizen: De grondgedachte van het concept is reizen. Te land, ter zee en in de lucht. In allerhande attributen komen trein, boot en vliegtuig in het BizzNizz interieur terug. Afhankelijk van de ruimtelijke mogelijkheden wordt elke van die drie aspecten verder of minder ver uitgewerkt.Het thema reizen heeft te maken met de reis die de scholier tijdens zijn schooltijd maakt.

Eigen baas: BizzNizz Class-locaties worden niet door Amstelconsult beheerd. De scholen zijn zelf de baas over hun kantine, zowel financieel als operationeel. Amstelconsult levert het concept aan, zorgt dat de inrichting er komt en adviseert bij implementatie en follow-up.

Cateraar: Amstelconsult.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels