artikel

Boardroom Catering

Horeca

Voor directie en gasten Geschikt voor: Directieservice en gastenrestaurant. Op de markt sinds: 1996. Inrichting: Stijlvol. Gasten worden bediend. Assortiment: Van hoog niveau. Afkomstig uit à la carte-keuken. Capaciteit: Vanaf twee gasten. Klanten per medewerker: Eén kelner bedient 15 gasten. Bijzonderheden: Bij het gastheerschap spelen discretie, gepaste terughoudendheid en zorgzaamheid een rol. Cateraar: Dishcovery Catering […]

Voor directie en gasten

Geschikt voor: Directieservice en gastenrestaurant.

Op de markt sinds: 1996.

Inrichting: Stijlvol. Gasten worden bediend.

Assortiment: Van hoog niveau. Afkomstig uit à la carte-keuken.

Capaciteit: Vanaf twee gasten.

Klanten per medewerker: Eén kelner bedient 15 gasten.

Bijzonderheden: Bij het gastheerschap spelen discretie, gepaste terughoudendheid en zorgzaamheid een rol.

Cateraar: Dishcovery Catering Company.