artikel

Café Toscane

Horeca

Luxe koffie-uitgifte Geschikt voor: Alle bedrijven, (hogere)scholen en zorginstellingen. Op de markt sinds: Januari 1998. Inrichting: Uitgifte met gekoelde gebaksshowvitrine, volautomatische espressomachine en persoonlijke bediening. Assortiment: Ontbijt met onder anderd vers gebakken broodproducten, luxe koffie- en theesoorten, vruchtensappen, gebak, versgebakken muffins, lunch met beperkt assortiment belegde baguettes, broodjes en sandwiches, afternoon tea, warme bladerdeegsnacks. Capaciteit: […]

Luxe koffie-uitgifte

Geschikt voor: Alle bedrijven, (hogere)scholen en zorginstellingen.

Op de markt sinds: Januari 1998.

Inrichting: Uitgifte met gekoelde gebaksshowvitrine, volautomatische espressomachine en persoonlijke bediening.

Assortiment: Ontbijt met onder anderd vers gebakken broodproducten, luxe koffie- en theesoorten, vruchtensappen, gebak, versgebakken muffins, lunch met beperkt assortiment belegde baguettes, broodjes en sandwiches, afternoon tea, warme bladerdeegsnacks.

Capaciteit: 480 per dag.

Klanten per medewerker: idem.

Bijzonderheden: Water, afvoer en elektra zijn benodigd. Verder geen bouwkundige aanpassingen vereist. Kan zonodig volledig ‘stand alone’ functioneren, inclusief afwas.

Cateraar: Sodexho BV.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels