artikel

Caffè Ritazza

Horeca

Geschikt voor: Bedrijven en instellingen Op de markt sinds: 1997 (in Nederland) Inrichting: Caffè Ritazza is een complete koffiecorner, variërend van groot tot klein. Assortiment: – Warme dranken– Vruchtensappen, frisdranken, melkdranken– Koeken, cake, muffins, donuts, etc.– Gebak– Belegde broodvariëteiten– Soep– Warme bladerdeegsnacks Bijzonderheden: Caffè Ritazza is een compleet koffie- en lunchcorner concept. Het wordt gekenmerkt […]

Geschikt voor: Bedrijven en instellingen

Op de markt sinds: 1997 (in Nederland)

Inrichting: Caffè Ritazza is een complete koffiecorner, variërend van groot tot klein.

Assortiment:
– Warme dranken
– Vruchtensappen, frisdranken, melkdranken
– Koeken, cake, muffins, donuts, etc.
– Gebak
– Belegde broodvariëteiten
– Soep
– Warme bladerdeegsnacks

Bijzonderheden: Caffè Ritazza is een compleet koffie- en lunchcorner concept. Het wordt gekenmerkt door een uiterst eigentijds design en is bijzonder sfeervol. Caffè Ritazza wordt internationaal geëxploiteerd door Compass Group.

Cateraar:
De volgende business-units van Compass Group Nederland beschikken over dit concept:
– Eurest Bedrijfscatering
– ECS Catering
– Medirest
– Eurest Horeca
– Select Service Partner

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels