artikel

Caffè Ritazza

Horeca

Geschikt voor: Bedrijven en instellingen Op de markt sinds: 1997 (in Nederland) Inrichting: Caffè Ritazza is een complete koffiecorner, variërend van groot tot klein. Assortiment: – Warme dranken- Vruchtensappen, frisdranken, melkdranken- Koeken, cake, muffins, donuts, etc.- Gebak- Belegde broodvariëteiten- Soep- Warme bladerdeegsnacks Bijzonderheden: Caffè Ritazza is een compleet koffie- en lunchcorner concept. Het wordt gekenmerkt […]

Geschikt voor: Bedrijven en instellingen

Op de markt sinds: 1997 (in Nederland)

Inrichting: Caffè Ritazza is een complete koffiecorner, variërend van groot tot klein.

Assortiment:
- Warme dranken
- Vruchtensappen, frisdranken, melkdranken
- Koeken, cake, muffins, donuts, etc.
- Gebak
- Belegde broodvariëteiten
- Soep
- Warme bladerdeegsnacks

Bijzonderheden: Caffè Ritazza is een compleet koffie- en lunchcorner concept. Het wordt gekenmerkt door een uiterst eigentijds design en is bijzonder sfeervol. Caffè Ritazza wordt internationaal geëxploiteerd door Compass Group.

Cateraar:
De volgende business-units van Compass Group Nederland beschikken over dit concept:
- Eurest Bedrijfscatering
- ECS Catering
- Medirest
- Eurest Horeca
- Select Service Partner

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels