artikel

Campus Canteen

Horeca

Ontmoetingsplek voor leraar en leerling Geschikt voor: Locaties met 1000 tot 3000 studenten. Inrichting: Waar jong en oud zich lekker bij voelt. Assortiment: bestaat uit luxe belegde broodjes, fruit, soep, lekkere snacks, gezonde salades en nog veel meer. Middelpunt: Het studentenrestaurant is het middelpunt van de organisatie. Het is een belangrijke ontmoetingsplek voor zowel leerling […]

Ontmoetingsplek voor leraar en leerling

Geschikt voor: Locaties met 1000 tot 3000 studenten.

Inrichting: Waar jong en oud zich lekker bij voelt.

Assortiment: bestaat uit luxe belegde broodjes, fruit, soep, lekkere snacks, gezonde salades en nog veel meer.

Middelpunt: Het studentenrestaurant is het middelpunt van de organisatie. Het is een belangrijke ontmoetingsplek voor zowel leerling als docent.

Service: Om de catering optimaal tot zijn recht te laten komen moet de service aansluiten bij de belevingswereld van leerlingen en studenten. Prorest Catering Campus Canteen voorziet daarin.

Klantgericht: In het cateringconcept zijn alle ervaringen binnen het onderwijs verwerkt. Het voldoet aan de wensen en behoeften van studenten en personeel. Bijvoorbeeld met een uitgebreid assortiment dat bestaat uit luxe broodjes, fruit, soep, lekkere snacks, gezonde salades en nog veel meer.

Full-service concept: Campus Canteen is een full-service concept. Tot de mogelijkheden behoort ook dat het restaurant voor rekening en risico van Prorest wordt geëxploiteerd. Dat wil zeggen dat Prorest de zorg voor de kwaliteitsbewaking, de voorraden, de inrichting, de personeelsbezetting en dergelijke volledig op zich neemt.

Cateraar: Prorest Catering bv.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels