artikel

Catering Standaard

Horeca

Van ontbijt tot overwerk Geschikt voor: Vanaf 60 pandbewoners tot onbeperkt. Op de markt sinds: 1954. Buffet: Via zelfbediening, lijnbuffet of free-flowbuffet. Assortiment: 1. Sociaal en luxe assortiment met onbeperkte mogelijkheden; 2. Ontbijtservice; 3. Overwerkmaaltijden; 4. Vergader-/directieservice. Automaten: 1. Warme/koude-drankenautomaten; 2. Versnaperingenautomaten; 3. Aquasystemen; 4. Vending machines (speciaal voor vol- en semi-continubedrijven. Te leveren extra’s: […]

Van ontbijt tot overwerk

Geschikt voor: Vanaf 60 pandbewoners tot onbeperkt.

Op de markt sinds: 1954.

Buffet: Via zelfbediening, lijnbuffet of free-flowbuffet.

Assortiment:
1. Sociaal en luxe assortiment met onbeperkte mogelijkheden; 2. Ontbijtservice;
3. Overwerkmaaltijden;
4. Vergader-/directieservice.

Automaten:
1. Warme/koude-drankenautomaten;
2. Versnaperingenautomaten;
3. Aquasystemen;
4. Vending machines (speciaal voor vol- en semi-continubedrijven.

Te leveren extra’s: Facility management, keukeninrichtingen/apparatuur etc./ party catering.

Capaciteit: Vanaf 100 pandbewoners tot onbeperkt.

Klanten per medewerker: 60.

Cateraar: SAB Catering.