artikel

Commerciële Formule

Horeca

Presentatie met grand-café Geschikt voor: Bedrijven met circa 500 mensen in dienst. Op de markt sinds: 1-1-’98. Per 1-1-’99 operationeel bij de IB Groep Groningen. Bijzonderheden: twee restaurants. Eén is ‘bedrijfs’restaurant, de ander grand-café. Uitbundige presentatie en aankleding. Eenmaal per kwartaal een themadag. Inrichting: Voor rekening van de opdrachtgever. Aankleding en presentatie voor rekening van […]

Presentatie met grand-café

Geschikt voor: Bedrijven met circa 500 mensen in dienst.

Op de markt sinds: 1-1-’98. Per 1-1-’99 operationeel bij de IB Groep Groningen.

Bijzonderheden: twee restaurants. Eén is ‘bedrijfs’restaurant, de ander grand-café. Uitbundige presentatie en aankleding. Eenmaal per kwartaal een themadag.

Inrichting: Voor rekening van de opdrachtgever. Aankleding en presentatie voor rekening van Van Lier Bedrijfscatering.

Assortiment:
Grand-café: diverse luxe belegde broodjes, stokbroodjes, ciabatta’s gevulde zoete en hartige broodjes en dergelijke. Soepen, melk/karnemelk, diverse soorten koffie, diverse koude en warme snacks, pizzabroodjes, pizza’s, warme maaltijden, diverse toetjes.

Le Restaurant: Hetzelfde assortiment aangevuld met een ‘sociaal pakket’ en los assortiment. Het assortiment kleinbrood en koeken wordt iedere dag, een aantal malen per dag door de medewerkers vers afgebakken. Verder worden fruitsalades, jus d’orange, diverse vruchtensappen en diverse rauwkostsalades iedere dag vers op de locatie geproduceerd.

Te leveren extra’s: Vergaderservice, pizza-afhaaldienst, gebakservice, giftshop, lectuur en wenskaartverkoop, boeken, bloemen, butlerservice directieniveau (luxe gebak, sandwiches, speciale themalunches), warme maaltijdvoorziening in de namiddag/avond.

Capaciteit: 750 personen per restaurant.

Klanten per medewerker: 80.

Cateraar: Van Lier Bedrijfscatering/Van Lier Cuisiniers.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels