artikel

De Bazaar

Horeca

Geschikt voor: Bedrijven variërend in omvang en instellingen Op de markt sinds: 1997 Inrichting: Sfeervolle aantrekkelijke omgeving waarin eten centraal staat, aangepast aan de doelgroep. Assortiment: Sterk consumentgericht, zeer veel mogelijk. Bijzonderheden: De Bazaar biedt een grote variatie aan kwalitatief hoogwaardig voedsel. Alleen het bij de medewerkers meest populaire eten wordt geserveerd.Bij De Bazaar gaat […]

Geschikt voor:
Bedrijven variërend in omvang en instellingen

Op de markt sinds: 1997

Inrichting: Sfeervolle aantrekkelijke omgeving waarin eten centraal staat, aangepast aan de doelgroep.

Assortiment: Sterk consumentgericht, zeer veel mogelijk.

Bijzonderheden: De Bazaar biedt een grote variatie aan kwalitatief hoogwaardig voedsel. Alleen het bij de medewerkers meest populaire eten wordt geserveerd.Bij De Bazaar gaat men uit van een consumentgerichte benadering. Men meet en analyseert continu wat er in het restaurant gebeurd.

De Bazaar is een concept om de besteding te verhogen en de subsidie te verlagen. De Bazaar wordt internationaal geëxploiteerd door Compass Group.

Cateraar:
De volgende business-unit van Compass Group Nederland beschikt over dit concept:
– ECS Catering

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels