artikel

De Proeftuin

Horeca

Geschikt voor: Ideaal voor de kleinere bedrijfsrestaurants tot 80 lunchgebruikers. Op de markt sinds: 2002 Inrichting: De proeftuin is een klein gezellig restaurantje. De gast kan om het meubel heenlopen en wordt door het personeel achter de zogenaamde wisselmodule geholpen. Op de wisselmodule worden de producten voor de ogen van de consument bereid op de […]

Geschikt voor: Ideaal voor de kleinere bedrijfsrestaurants tot 80 lunchgebruikers.

Op de markt sinds: 2002

Inrichting: De proeftuin is een klein gezellig restaurantje. De gast kan om het meubel heenlopen en wordt door het personeel achter de zogenaamde wisselmodule geholpen. Op de wisselmodule worden de producten voor de ogen van de consument bereid op de bakplaat, grill of in de wok.

Assortiment: Vers belegde sandwiches, wraps en baguettes, twee soorten verse soep staan dagelijks klaar. De proeftuin kenmerkt zich door een minder breed assortiment dan een traditioneel restaurant. Echter het assortiment wisselt dagelijks volledig.

Bijzonderheden: Er is geen kassa aanwezig, de gast betaalt een standaardbedrag per lunch.

Overige voordelen zijn:
– Thuisgevoel door de vrije keuzemogelijkheid
– zoveel eten als je wilt
– geen wachtrijen

Cateraar:
De volgende business-unit van Compass Group Nederland beschikt over dit concept:
– ECS Catering

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels