artikel

De vier jaargetijden

Horeca

Geschikt voor: bedrijfsrestaurants. Op de markt sinds: 2002. Inrichting: Prorest werkt in haar bedrijfsvoering met een vier jaargetijden cyclus: lente, zomer, herfst en winter. Fleurige banieren, posters, bijpassende aankleding en seizoensuitingen maken van het restaurant een prettige verblijfplaats voor medewerkers en gasten. Assortiment: Er is sprake van een gevarieerde menucyclus. Bijzonderheden: Kwaliteit en uitstraling maken […]

Geschikt voor: bedrijfsrestaurants.

Op de markt sinds: 2002.

Inrichting: Prorest werkt in haar bedrijfsvoering met een vier jaargetijden cyclus: lente, zomer, herfst en winter. Fleurige banieren, posters, bijpassende aankleding en seizoensuitingen maken van het restaurant een prettige verblijfplaats voor medewerkers en gasten.

Assortiment: Er is sprake van een gevarieerde menucyclus.

Bijzonderheden: Kwaliteit en uitstraling maken onderdeel uit van de aangeboden dienstverlening. Daarnaast werkt Prorest op basis van ‘operational excellence’; het standaardiseren van werkprocessen in de dienstverlening, zodat de cateringkosten goed in de hand gehouden worden.

Cateraar: Prorest Catering bv.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels