artikel

Deli Break

Horeca

Geschikt voor: Personeelsrestaurants, scholen en in combinatie met andere concepten voor winkeltjes in zorginstellingen. Als aanvulling op reguliere uitgifte of voor kleine bedrijven als beperkte vervanging van het restaurant. Op de markt sinds: mei 1998. Inrichting: Uitgifte met koeltoonbank en persoonlijk bediening. Assortiment: Diverse ter plaatse afgebakken bake off-broodjes, vers gesneden vleeswaren, diverse kaassoorten, bijzondere […]

Geschikt voor: Personeelsrestaurants, scholen en in combinatie met andere concepten voor winkeltjes in zorginstellingen. Als aanvulling op reguliere uitgifte of voor kleine bedrijven als beperkte vervanging van het restaurant.

Op de markt sinds: mei 1998.

Inrichting: Uitgifte met koeltoonbank en persoonlijk bediening.

Assortiment: Diverse ter plaatse afgebakken bake off-broodjes, vers gesneden vleeswaren, diverse kaassoorten, bijzondere samengestelde salades, een uitgebreid assortiment verse groente- en kruidengarnituren. Gast is volledig vrij het broodje zelf samen te stellen. Diverse vruchtensappen, vers fruit en nagerechten.

Capaciteit: Met standaardafmetingen: ± 125 gasten in 2 uur.

Klanten per medewerker: 15 per 30 minuten.

Bijzonderheden: Beperkt assortiment. Gast kan kiezen uit acht à negen verschillende bake off-broodjes. DeliBreak is arbeidsintensieve formule – waarbij hogere prijzen gevraagd kunnen worden – met veel actie.

Cateraar: Sodexho B.V.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels