artikel

Eat-ertainment

Horeca

Geschikt voor: Bedrijven en instellingen Op de markt sinds: 2000 Inrichting: Actie en themaprogramma met eigen gratis magazine voor de restaurantgasten! De stijlvolle en neutrale decoratiedragers worden door de cateraar ter beschikking gesteld. Assortiment: Het assortiment wordt afgestemd op de actie of het thema Bijzonderheden: Een doordacht decoratiesysteem vormt de rode draad van het Eat-ertainmentprogramma. […]

Geschikt voor: Bedrijven en instellingen

Op de markt sinds: 2000

Inrichting: Actie en themaprogramma met eigen gratis magazine voor de restaurantgasten!

De stijlvolle en neutrale decoratiedragers worden door de cateraar ter beschikking gesteld.

Assortiment: Het assortiment wordt afgestemd op de actie of het thema

Bijzonderheden: Een doordacht decoratiesysteem vormt de rode draad van het Eat-ertainmentprogramma. Binnen afzienbare tijd kan een locatie van een actie of themapakket worden voorzien. Alle noodzakelijke informatie, recepturen en gewenste decoratie worden vanuit de cateraar verzorgd.

Het programma voorziet in een eigentijds magazine dat is gekoppeld aan het thema. Daarnaast heeft Eat-ertainment een eigen spaarprogramma voor gasten in het restaurant, waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

Cateraar:
De volgende business-unit van Compass Group Nederland beschikt over dit concept:
– Eurest Bedrijfscatering

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels