artikel

Eend in kerstsfeer

Horeca

De Kerstdis vraagt om een bijzondere aanpak. Daarom heeft Ludwig Briolas voor deze aflevering van ‘koken als een ander’ eend op het menu gezet. Met dessert naar keuze. Rijer Hensbergen koos nagerecht een Parfait Rhum, Burny Beverwijk een mango-passiebavarois met bladerdeeg en Frank van Hurne gaat voor een kerstdessert met Amaretto-ijs.

Opdracht: Maak een gerecht met eendenborst en stoofpeertjes als basis, met daarbij een dessert naar keuze. Inclusief alle overige ingrediënten – die vrij gekozen mogen worden – mag de kostprijs niet meer zijn dan tien euro.Er moet voor tien personen gekookt worden en het gerecht en dessert moeten geschikt zijn voor een feestmaal in de partysector.

Bekijk hier de recepten van:
Rijer Hensbergen, Holland Catering
Burny Beverwijk, Medirest
Frank Hurne, Hutten Catering

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels