artikel

Fun & People on wheels

Horeca

Service naar de reiziger Geschikt voor: Catering op de trein met een barrijtuig met de benodigde apparatuur. Op de markt sinds: 1999. Toelichting: Dit concept is overkoepelend, het bevat onder andere Pasta on Wheels, waarbij een pastamaaltijd wordt geserveerd op de zitplaats en Meals on Wheels waarbij verschillende maaltijden worden geserveerd (bijvoorbeeld een ontbijtpakket). Uitgangspunt […]

Service naar de reiziger

Geschikt voor: Catering op de trein met een barrijtuig met de benodigde apparatuur.

Op de markt sinds: 1999.

Toelichting: Dit concept is overkoepelend, het bevat onder andere Pasta on Wheels, waarbij een pastamaaltijd wordt geserveerd op de zitplaats en Meals on Wheels waarbij verschillende maaltijden worden geserveerd (bijvoorbeeld een ontbijtpakket). Uitgangspunt bij deze concepten is service naar de reiziger. De reiziger kan bij een runner zijn bestelling opgeven of kan deze eventueel via een mobiele telefoon doorbellen. De runner bezorgt de maaltijdbox op de zitplaats.

Assortiment: Een complete maaltijd. Dit kan een ontbijtbox zijn of bijvoorbeeld een pastamaaltijd.

Capaciteit: moeilijk aan te geven.

Bijzonderheden: Het concept Pasta on wheels is toegepast op de Alpen Expres. Het concept Meals on wheels wordt toegepast op de Thalys Soleil.

Cateraar: Albron Travel Catering.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels