artikel

Guts

Horeca

Voor de energieke student Geschikt voor: studenten, docenten en werknemers. Inrichting: Statafels & zitjes; hollen & stilstaan, een designomgeving voor de zelfbewuste student die even weg wil zijn van stress. Assortiment: Speciale koffie en thee en een selectie van fresh food-specialiteiten in een bijzondere omgeving. Algemeen: een trendy concept gericht op de energieke student die […]

Voor de energieke student

Geschikt voor: studenten, docenten en werknemers.

Inrichting: Statafels & zitjes; hollen & stilstaan, een designomgeving voor de zelfbewuste student die even weg wil zijn van stress.

Assortiment: Speciale koffie en thee en een selectie van fresh food-specialiteiten in een bijzondere omgeving.

Algemeen: een trendy concept gericht op de energieke student die snel en efficiënt gebruik wil maken van een kwaliteitsproduct. Het concept kent meerdere onderdelen die worden ingezet op basis van vraag en aanbod: counter en/of coffeecorner en/of grandcafé.

Kenmerken: Trendy concept voor budgetbewuste studenten; maakt gebruik van een mix van elementen van andere Restoplan-concepten; bij voorkeur vertaald als een combinatie van verschillende verkooppunten met verschillende openingstijden.

Prijs: Basisassortiment aangepast aan beperkte studentenbeurs; luxe assortiment gebaseerd op het kenmerkende ‘grazing & cocooning’-gedrag van de studenten; studentenhaver: budget-basislunchpakket; student special: dagelijks wisselende ‘grab & go’-combinatieaanbieding.

Promotie: Actieve merchandising; gezamenlijke product-trials met toeleveranciers; persoonlijke verkoop door cateringmedewerkers; speciale kledinglijn voor cateringmedewerkers; persoonlijke milieu-mokken.

Cateraar: Restoplan.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels