artikel

Hot ’n Cold

Horeca

Aanvulling in de entreehal Geschikt voor: Locaties waar een aanvullende cateringvoorziening is gewenst. Bijvoorbeeld een entreehal met een deels publieke functie en in panden waar meerdere bedrijven gehuisvest zijn. Wordt ook toegepast als aanvulling op een bedrijfsrestaurant in een groot kantorenpand. Op de markt sinds: 2001. Inrichting: Compacte outlet die bestaat uit semi-permanente counters met […]

Aanvulling in de entreehal

Geschikt voor: Locaties waar een aanvullende cateringvoorziening is gewenst. Bijvoorbeeld een entreehal met een deels publieke functie en in panden waar meerdere bedrijven gehuisvest zijn. Wordt ook toegepast als aanvulling op een bedrijfsrestaurant in een groot kantorenpand.

Op de markt sinds: 2001.

Inrichting: Compacte outlet die bestaat uit semi-permanente counters met een achterwand.

Assortiment: Koffie, broodjes, verse vruchtensappen, sandwiches, ijs.

Bijzonderheden: Dit concept – met een sterk thematische opzet – werkt vanuit een moderne en trendy setting.

Cateraar: Dishcovery Catering Company.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels