artikel

Jack &Judy’s

Horeca

Marktleider in het onderwijs Geschikt voor: vbo, hbo, universiteiten en andere grote onderwijsinstellingen met minimaal 3000 leerlingen. Inrichting: Combinatie tussen café en freeflowbuffetten. Assortiment: Zeer uitgebreid, op de student gericht (eenpansmaaltijden, ovenvers broodjes, wraps, hamburgers, pizza’s, snacks uit de VS). Er wordt veel gewisseld, er is veel actie. Café biedt allerlei dranken, waarbij de alcoholische […]

Marktleider in het onderwijs

Geschikt voor: vbo, hbo, universiteiten en andere grote onderwijsinstellingen met minimaal 3000 leerlingen.

Inrichting: Combinatie tussen café en freeflowbuffetten.

Assortiment: Zeer uitgebreid, op de student gericht (eenpansmaaltijden, ovenvers broodjes, wraps, hamburgers, pizza’s, snacks uit de VS). Er wordt veel gewisseld, er is veel actie. Café biedt allerlei dranken, waarbij de alcoholische vanaf een bepaald tijdstip verkrijgbaar zijn. Sterke drank schenkt men niet.

Algemeen: Leerlingen en studenten stellen hun eigen eisen aan eten, drinken, service en sfeer. Door ruime ervaring en kennis van de verschillende doelgroepen kan Albron Campus Catering bij elke onderwijsinstelling een sfeer creëren waarin de leerling/student zich thuis voelt.

Bijzonderheden: Desgewenst wordt voor de school de gehele formule van het restaurant verzorgd. Dit gaat verder dan alleen eten en drinken: adviezen strekken zich uit van assortimentskeuze tot bouw en inrichting van de ruimte. Afstemming op de doelgroep én op de mogelijkheden en wensen van de klant is prioriteit. Hierbij wordt de balans tussen kosten en baten scherp in de gaten gehouden. Het team draagt zorg voor de kwaliteit en goede presentatie van de producten, voor hygiëne en een hoge productiviteit.

Het assortiment reikt veel verder dan de roze koek, het broodje kaas en koffie uit de automaat. Voor producten als muffins, donuts, hamburgers, pizza’s, verse stokbroodjes en cappuccino’s hoeft de leerling/student het schoolgebouw niet meer uit.

Marktleider in de onderwijssector, met ruim zeventig locaties op vbo-, mbo- en hbo-instellingen en universiteiten, met 80 vestigingen (32 onderwijsinstellingen, met 75 exploitaties) waar 90.000 consumenten per dag (studenten, leerlingen en onderwijzend personeel) hun maaltijd nuttigen. Het aantal medewerkers bedraagt 300.

Cateraar: Albron Campus Catering.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels