artikel

Le Grand Bernard

Horeca

Le Grand Bernard is onderdeel van het internationale Groupe Elior. Holland Catering Specialisten en Restoplan zijn tevens onderdeel van Elior. Le Grand Bernard BV is een landelijk werkende cateraar in de gezondheidszorg. De dienstverlening bestaat uit catering- en horecavoorzieningen van bezoekers- en personeelsrestaurants voor middelgrote en grote ziekenhuizen en zorg-instellingen in heel Nederland. Gegevens:Maaltijden per […]

Le Grand Bernard is onderdeel van het internationale Groupe Elior. Holland Catering Specialisten en Restoplan zijn tevens onderdeel van Elior. Le Grand Bernard BV is een landelijk werkende cateraar in de gezondheidszorg.

De dienstverlening bestaat uit catering- en horecavoorzieningen van bezoekers- en personeelsrestaurants voor middelgrote en grote ziekenhuizen en zorg-instellingen in heel Nederland.

Gegevens:
Maaltijden per dag:
5000
Aantal locaties: 3
Medewerkers: 61
Omzet: 4,174 miljoen (E 1,89 miljoen).

Formules
Le Grand Bernard werkt niet met algehele standaardformules. Alles is maatwerk, aldus de cateraar. Van de locatiemanagers wordt bijvoorbeeld feitelijk verwacht dat zij opereren als ondernemers. Binnen de door het managementteam vastgestelde kaders zijn de locatiemanagers dan ook beslissingsbevoegd in alle onderdelen die de exploitatie van het restaurant betreffen.

Toekomst
Le Grand Bernard streeft, voor nu en in de toekomst, naar een rendement en een autonome groei van de omzet, die minimaal gelijk zijn aan de marktgroei. Voorts is de doelstelling een toename in de groei van 15 procent. In zijn streven naar rendement en continuïteit stelt Le Grand Bernard haar opdrachtgever centraal en is zij bereid ondernemersrisico te nemen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels