artikel

Lunch together

Horeca

Vrolijk en vers Geschikt voor: Bedrijven met maximaal 350 lunchgebruikers. Inrichting: Bestaat uit losse onderdelen of modules. Bij Albron spreekt men van producteilanden. Het is eenvoudig om bestaande opstelling opnieuw in te richten. Flexibiliteit is groot. Assortiment: Veel op basis van convenience. Met iedere dag vers aangeleverde producten. De meeste producten worden in het zicht […]

Vrolijk en vers

Geschikt voor: Bedrijven met maximaal 350 lunchgebruikers.

Inrichting: Bestaat uit losse onderdelen of modules. Bij Albron spreekt men van producteilanden. Het is eenvoudig om bestaande opstelling opnieuw in te richten. Flexibiliteit is groot.

Assortiment: Veel op basis van convenience. Met iedere dag vers aangeleverde producten. De meeste producten worden in het zicht van de gast bereid. Uitstraling: vers en vrolijk. Dit concept beschikt niet over een frituur, wel over een oven.

Capaciteit: Inzetbaar op locaties met 1 tot 350 lunchgebruikers.

Klanten per medewerker: Eén medewerker kan ongeveer 70 gasten bedienen.

Bijzonderheden: Medewerkers hebben veel contact met gasten. De investeringen voor de opdrachtgever zijn nihil. Men betaalt maandelijks een vast bedrag waarin investeringen, management fee en personeelskosten zijn inbegrepen. Klanten maken bij het afrekenen gebruik van een lunchkaart. Inmiddels kent Albron Catering zo’n 120 Lunch Together locaties.

Cateraar: Albron.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels