artikel

QIOSQ: Modulaire foodshop

Horeca

Maximale capaciteit op minimaal oppervlak Geschikt voor: Zelfstandige vestiging in winkelcentra, op stations, in stadions, ziekenhuizen maar ook als in-storeformule of als cateringvoorziening in bedrijven en instellingen. Op de markt sinds: Maart 2000. Inrichting: Ultra-moderne techniek zorgt voor een prettige werkomgeving, een hoge productiviteit en een maximale capaciteit op een minimaal oppervlak. Modulaire foodshop (25m2) […]

Maximale capaciteit op minimaal oppervlak

Geschikt voor: Zelfstandige vestiging in winkelcentra, op stations, in stadions, ziekenhuizen maar ook als in-storeformule of als cateringvoorziening in bedrijven en instellingen.

Op de markt sinds: Maart 2000.

Inrichting: Ultra-moderne techniek zorgt voor een prettige werkomgeving, een hoge productiviteit en een maximale capaciteit op een minimaal oppervlak. Modulaire foodshop (25m2) bestaat uit een meerdere modules die gekoppeld kunnen worden. Alleen elektra- en wateraansluitingen zijn nodig.

Assortiment: Aantrekkelijke en verse presentatie van kwaliteitsproducten. Topkwaliteit koffie van Illy (espresso, cappucino), luxe broodjes van Maison du Pain (ciabatta´s, pyramides), maaltijdsoepen, fresh juices, warme snacks, softdrinks (Coca Cola).

Bijzonderheden: De QIOSQ is een commerciële exploitatiemogelijkheid.

Cateraar: Albron Foodservice.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels