artikel

Ritazza

Horeca

Geschikt voor: Bedrijven en instellingen Op de markt sinds: 1997 (in Nederland) Inrichting: Modulair en flexibel. Variërend van airpots tot geheel ingerichte unit. Ritazza koffie kan tevens vanuit automaten worden aangeboden.Personeel wordt getraind. Assortiment:– Koffie– ‘Flavoured’ koffie– Espresso– Ristretto– Cappuccino– Café crème– Café macchiato– Café latté– Café mocha Bijzonderheden: Ritazza is de merknaam van de […]

Geschikt voor: Bedrijven en instellingen

Op de markt sinds: 1997 (in Nederland)

Inrichting: Modulair en flexibel. Variërend van airpots tot geheel ingerichte unit. Ritazza koffie kan tevens vanuit automaten worden aangeboden.Personeel wordt getraind.

Assortiment:
– Koffie
– ‘Flavoured’ koffie
– Espresso
– Ristretto
– Cappuccino
– Café crème
– Café macchiato
– Café latté
– Café mocha

Bijzonderheden: Ritazza is de merknaam van de koffie die exclusief wordt gebrand voor Compass Group. Ritazza koffie kan de competitie aan met de beste koffiesoorten ter wereld. De Ritazza blends zijn zorgvuldig samengesteld door internationale koffie-experts. Koffie geserveerd uit airpots heeft een versheidsgarantie van een half uur. Ritazza wordt internationaal geëxploiteerd door Compass Group.

Cateraar:
De volgende business-units van Compass Group Nederland beschikken over dit concept:
– Eurest Bedrijfscatering
– ECS Catering
– Medirest
– Eurest Horeca
– Select Service Partner

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels