artikel

Sandwichclub

Horeca

Voor drukbezette gasten Geschikt voor: Locaties met veel drukbezette gasten, die weinig tijd hebben en niet op vaste tijden kunnen lunchen. Op de markt sinds: 1996. Inrichting: Zithoeken en statafels maken deel uit van het concept. Assortiment: Dagverse broodjes, sandwiches die al belegd zijn of à la minute worden belegd. Ook verse vruchtensappen en warme […]

Voor drukbezette gasten

Geschikt voor: Locaties met veel drukbezette gasten, die weinig tijd hebben en niet op vaste tijden kunnen lunchen.

Op de markt sinds: 1996.

Inrichting: Zithoeken en statafels maken deel uit van het concept.

Assortiment: Dagverse broodjes, sandwiches die al belegd zijn of à la minute worden belegd. Ook verse vruchtensappen en warme dranken zijn verkrijgbaar.

Capaciteit: De pandbezetting ligt doorgaans minimaal op 1.000 gasten.

Klanten per medewerker: 2 personen op 1000 pandbewoners. Van die 1000 komen er dagelijks gemiddeld 250 tot 300 lunchen.

Bijzonderheden: Behalve ter plekke nuttigen kan men kan de lunch ook meenemen.

Cateraar: Dishcovery Catering Company.