artikel

Snert: te veel rookworst, te weinig groente

Horeca

Snert: te veel rookworst, te weinig groente Sneeuw, regen, wind en kou. Het winterse weer komt eraan, de hoogste tijd voor erwtensoep. Voor wie niet zelf snert wil koken, bevond het proefpanel van Misset Horeca een tweetal kant-en-klare soepen geschikt als basis. De meeste soepen zijn te hoog op smaak of te zoet. De rookworst […]

Snert: te veel rookworst, te weinig groente

Sneeuw, regen, wind en kou. Het winterse weer komt eraan, de hoogste tijd voor erwtensoep. Voor wie niet zelf snert wil koken, bevond het proefpanel van Misset Horeca een tweetal kant-en-klare soepen geschikt als basis. De meeste soepen zijn te hoog op smaak of te zoet. De rookworst overheerst en de soep smaakt te weinig naar verse groente, met name erwten.

De proevers
Pim Haaksman:
Kookdocent en eigenaar van het Kook College in Amersfoort

Frans Borggreve: Culinair medewerker Misset Horeca (rubriek Kleine Kaart), oud-docent en oud-chef-kok.

Jan van der Meer: Chef-kok bij Triple ACE in het World Trade Center in Amsterdam

Harm Jan Huttinga: Chef-kok bij brasserie Bellevue en congrescentrum De Eenhoorn in Amersfoort

Albert Kooy: SVH-Meesterkok en bedrijfsleider bij hotelschool ‘s-Hertogenbosch

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels