artikel

Stop ’n Shop

Horeca

Gemaksdiensten Geschikt voor: bedrijven met minimaal 1.500 medewerkers. Op de markt sinds: eind 2001. Inrichting: modulair opgebouwde inrichting. Bijzonderheden: gemaksdienstenwinkel. Stomerijservice, schoenenservice, fotoservice, ‘vergeten’ boodschappen, cadeauartikelen, wenskaarten en overige. Assortiment in te delen in overleg met de opdrachtgever. Cateraar: Dishcovery Catering Company.

Gemaksdiensten

Geschikt voor: bedrijven met minimaal 1.500 medewerkers.

Op de markt sinds: eind 2001.

Inrichting: modulair opgebouwde inrichting.

Bijzonderheden: gemaksdienstenwinkel. Stomerijservice, schoenenservice, fotoservice, ‘vergeten’ boodschappen, cadeauartikelen, wenskaarten en overige. Assortiment in te delen in overleg met de opdrachtgever.

Cateraar: Dishcovery Catering Company.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels