artikel

The Friendly Company

Horeca

Geschikt voor: Alle type bedrijven Op de makt sinds : Juni 2001 Inrichting: Van logistiek gerichte lijnbuffetten tot funshoppen in een freeflow uitgifte. De verschijning is zoals de klant het wenst. De beperkingen zijn diens begrenzingen. Assortiment: Van eenvoudige basis lunchvoorzieningen tot meerkeuze gerechten vol beleving en sfeer. Capaciteit: Omdat het een filosofie is en […]

Geschikt voor: Alle type bedrijven

Op de makt sinds : Juni 2001

Inrichting: Van logistiek gerichte lijnbuffetten tot funshoppen in een freeflow uitgifte. De verschijning is zoals de klant het wenst. De beperkingen zijn diens begrenzingen.

Assortiment: Van eenvoudige basis lunchvoorzieningen tot meerkeuze gerechten vol beleving en sfeer.

Capaciteit: Omdat het een filosofie is en geen concept, hebben de te maken keuzes invloed op de capaciteit. De klant wordt hierbij deskundig begeleid door de product manager en catering adviseurs.

Bijzonderheden: The Friendly Company is een filosofie, een manier van denken en doen, waarbij niet de hardware het belangrijkste element is, maar de wijze waarop invulling gegeven wordt aan verschillende restauratieve onderdelen (de software). Het is een filosofie gebaseerd op verschillende dienstverleningsniveaus waarin de klant keuzes maakt om te komen tot een uniek, bedrijfseigen concept.

Cateraar: Appèl B.V.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels