artikel

Thuis aan Huis

Horeca

Geschikt voor: Kleinere bedrijven tot 50 lunchgebruikers Op de markt sinds: 2001 Inrichting: De lunchvoorziening wordt verzorgd middels gedekte tafels, waarbij uw medewerkers en consumenten zelf hun lunch kunnen samenstellen. Assortiment: Het assortiment wisselt voortdurend. Op tafel staan mandjes met verschillende broodsoorten en diverse soorten beleg. Melk en karnemelk in kannen en vers fruit in […]

Geschikt voor: Kleinere bedrijven tot 50 lunchgebruikers

Op de markt sinds: 2001

Inrichting: De lunchvoorziening wordt verzorgd middels gedekte tafels, waarbij uw medewerkers en consumenten zelf hun lunch kunnen samenstellen.

Assortiment: Het assortiment wisselt voortdurend. Op tafel staan mandjes met verschillende broodsoorten en diverse soorten beleg. Melk en karnemelk in kannen en vers fruit in fruitmanden. Op de buffettafel staat een hot-pot waaruit uw medewerkers zelf hun soep kunnen scheppen. Het assortiment kan worden uitgebreid met enkelvoudige en/of samengestelde salades, nagerechten, luxe belegde broodjes en/of een koude of warme snack

Bijzonderheden: De Thuis aan Huis formule heeft als groot voordeel dat men niet hoeft te investeren in grootschalige restaurant- en keukenfaciliteiten.

Cateraar:
De volgende business-unit van Compass Group Nederland beschikt over dit concept:
– ECS Catering

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels