artikel

Trolley concept

Horeca

Service naar de reiziger. Geschikt voor: Catering in treinen, restaurants Op de markt sinds: In de huidige hoedanigheid sinds 1999. Toelichting: Reizigers in treinen worden op de zitplaats voorzien van diverse producten. Deze producten en de hoeveelheid zijn afgestemd op de beschikbare ruimte van de trolley. De trolleys worden bijgevuld in verschillende units verspreid over […]

Service naar de reiziger.

Geschikt voor: Catering in treinen, restaurants

Op de markt sinds: In de huidige hoedanigheid sinds 1999.

Toelichting: Reizigers in treinen worden op de zitplaats voorzien van diverse producten. Deze producten en de hoeveelheid zijn afgestemd op de beschikbare ruimte van de trolley. De trolleys worden bijgevuld in verschillende units verspreid over het land.

Assortiment: Warme en gekoelde dranken, zoete en hartige snacks, broodjes en alcoholische dranken.

Capaciteit: Moeilijk aan te geven.

Bijzonderheden: Het Trolley-concept is in constante ontwikkeling, zowel technische als logistieke grenzen worden afgetast. Ook inzetbaarheid op andere locaties behoort tot de mogelijkheden.

Cateraar: Albron Travel Catering

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels