artikel

Upper Crust

Horeca

Geschikt voor: Bedrijven en instellingen Op de markt sinds: 1997 (in Nederland) Inrichting: Modulair en flexibel. Variërend van een los meubel in de uitgifte counter tot de geheel ingerichte unit Assortiment:– Baguettes– Ciabatta’s– Bagels– SandwichesUitbreiding van het assortiment is mogelijk Bijzonderheden: Upper Crust staat voor vers afgebakken en rijkelijk belegde broodspecialiteiten. De gast krijgt een […]

Geschikt voor: Bedrijven en instellingen

Op de markt sinds: 1997 (in Nederland)

Inrichting: Modulair en flexibel. Variërend van een los meubel in de uitgifte counter tot de geheel ingerichte unit

Assortiment:
– Baguettes
– Ciabatta’s
– Bagels
– Sandwiches
Uitbreiding van het assortiment is mogelijk

Bijzonderheden: Upper Crust staat voor vers afgebakken en rijkelijk belegde broodspecialiteiten. De gast krijgt een versheidsgarantie met exacte productietijd. Dat betekent: altijd vers gebakken en ruim belegd met hoogwaardige en verse ingrediënten. Upper Crust wordt internationaal geëxploiteerd door Compass Group.

Cateraar:
De volgende business-units van Compass Group Nederland beschikken over dit concept:
– Eurest Bedrijfscatering
– ECS Catering
– Medirest
– Select Service Partner
– Eurest Horeca

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels