artikel

Welkom!

Horeca

Ook Catering Magazine heeft nu zijn eigen exclusieve site, alleen voor abonnees. Met informatie die voor niemand anders beschikbaar is dan voor u als abonnee. Registreer uzelf met behulp van uw abonneenummer, dat u vindt op de adresdrager van Catering Magazine. Kom binnen en kijk rond. Vertel ons wat u mist, wat u anders zou willen zien. De exclusieve site van Catering Magazine is bedoeld om u als abonnee nog meer houvast te geven bij de uitvoering van uw dagelijkse werk. U vindt er tips, recepten en formules.

Maar misschien wilt u nog wel veel meer zien. Misschien wilt u wel graag een forum op deze site, of een gastenboek. Over welke producten wilt u geïnformeerd worden? U kunt het ons nu laten weten, dan kunnen wij de site naar uw wensen verder aanpassen. Stuur een mailtje naar Martine Zuil.