artikel

WorldsFare

Horeca

Gerechten uit hele wereld Geschikt voor: Personeelsrestaurants en scholen. Dient zowel als aanvulling op de reguliere uitgifte als ter vervanging van de normale warme uitgifte. Op de markt sinds: mei 1998. Inrichting: Uitgifte met verwisselbare frontcooking-apparatuur, bereiding in aanwezigheid van de gast. Assortiment: Alle mogelijke (wisselende) warme gerechten en snacks met uitzondering van frituurartikelen. Capaciteit: […]

Gerechten uit hele wereld

Geschikt voor: Personeelsrestaurants en scholen. Dient zowel als aanvulling op de reguliere uitgifte als ter vervanging van de normale warme uitgifte.

Op de markt sinds: mei 1998.

Inrichting: Uitgifte met verwisselbare frontcooking-apparatuur, bereiding in aanwezigheid van de gast.

Assortiment: Alle mogelijke (wisselende) warme gerechten en snacks met uitzondering van frituurartikelen.

Capaciteit: 60 gasten per uur.

Klanten per medewerker: 60 gasten per uur.

Bijzonderheden: Geen bereidingskeuken nodig. Men maakt gebruik van ontkoppeld bereide maaltijden en componenten. Gerechten uit de gehele wereld.

Cateraar: Sodexho B.V.