artikel

Wraps

Horeca

Geschikt voor: Alle vormen van catering en commerciële exploitaties. Op de markt sinds: September 2000. Inrichting: Albron presenteert de wraps zowel gekoeld als ongekoeld (onder de twee uursontheffing). Zeer geschikt voor presentatie in bestaande koelmeubels. Assortiment: Dertig verschillende wraps, verdeeld in 5 hoofdgroepen: vlees, gevogelte, vis, kaas en groenten. Ook geschikt voor verschillende dieetvormen en […]

Geschikt voor: Alle vormen van catering en commerciële exploitaties.

Op de markt sinds: September 2000.

Inrichting: Albron presenteert de wraps zowel gekoeld als ongekoeld (onder de twee uursontheffing). Zeer geschikt voor presentatie in bestaande koelmeubels.

Assortiment: Dertig verschillende wraps, verdeeld in 5 hoofdgroepen: vlees, gevogelte, vis, kaas en groenten. Ook geschikt voor verschillende dieetvormen en anders etende doelgroepen (islamieten, vegetariërs).

Bijzonderheden: De Wrap is een koud product en is als koude snack zeer geschikt.

Cateraar: Albron.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels