artikel

Zoektocht naar oud-collega’s Auberge De Kieviet

Horeca

Ruim de helft van z’n oud-collega’s heeft hij kunnen traceren. Zo’n twintig man hoopt hij door middel van deze oproep te achterhalen. Jan Korving, voormalig chef de rang bij auberge De Kieviet, organiseert een reünie van oud-medewerkers van het bekende Wassenaarse restaurant. Het gaat om mensen die in de periode 1960–1978 in De Kievit werkzaam waren.

Op de lijst staan namen als Siem Jonker, Robert van Bijsterveld en Han Clements. Met hen en heel veel anderen heeft Korving intussen contact gehad. Maar er blijft zoals gezegd een grote lijst namen over van mensen van wie geen gegevens meer beschikbaar zijn:

Oene Minkes, Ronald Mensink, Hein Kouwenhoven, Rob van Kuijen, Nico Philipsen, El Kanouci, Ad van de Bos, Rinus van Dijk, Reiklof Meijer, Koos Beck, kamermeisje Janny, Adriaan Vetter, Piet du Burck, Jan Schoneveld, Robbert de Gunst, Willem Maat, Vincent Pillen, Mudi (buffetchef), Mike Spetter, Andries de Jong, Joop Boekee, Peter van Straten, Tom Jongen, Luccas Esselink, Jim Wanders, Reinkemeijer Munster, Koen Blom.

Wie iets weet, kan mailen met Jan Korving: jankorvi@wanadoo.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels