artikel

Activiteitenprogramma Horecava

Horeca

Spoorboekje van de Horecava 2003. Waar gebeurt wat en hoe laat?

Maandag 6 januari
Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Horeca
Tijdstip:
12.00 tot 16.00 uur

Locatie: stand 07.445 (Amstelhal)
Organisatie: Stichting Activiteiten Fastfood & IJsbedrijven

Convenience Kookwedstrijden ‘De VEN Gouden Vleesvork’
Tijdstip:
11.00 tot 17.30 uur, prijsuitreiking 17.45 uur
Locatie: stand 01.500 (Europahal)
Organisatie: Stichting Convenience, John van de Ven

Voorronden Kastelein van de Toekomst, Nationaal Kampioenschap voor Jonge Koks en Nationaal Kampioenschap Gastheren/-vrouwen
Tijdstip:
11.00 tot 17.15 uur
Locatie: stand 07.000 (Amstelhal)
Organisatie: SVH

Biologisch Paviljoen ‘de Groene Voorsprong’Kookdemonstraties en presentaties met biologische producten
Tijdstip:
11.30 tot 17.00 uur
Locatie: stand 01.510 (Europahal)
Organisatie: Amsterdam RAI, P2P Communications en Wildeman Expo Consult

Cateringdebat: ‘Van HACCP worden we ziek’
Tijdstip:
12.00 tot 12.45 uur
Locatie: Cateringplein
Organisatie: Amsterdam RAI en Catering Magazine

Dinsdag 7 januari
Horecava Hoteldebat ‘Holland Promotie’
Tijdstip:
10.00-12.00 uur
Locatie: RAI Congrescentrum
Organisatie: Amsterdam RAI

Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Catering
Tijdstip:
12.00 tot 16.00 uur
Locatie: stand 07.445 (Amstelhal)
Organisatie: Stichting Activiteiten Fastfood & IJsbedrijven

Convenience Kookwedstrijden ‘Rational Clima Plus Combi Trofee’
Tijdstip:
11.45 tot 17.00 uur, prijsuitreiking 17.15 uur
Locatie: stand 01.500 (Europahal)
Organisatie: Stichting Convenience, John van de Ven

Voorronden Kastelein van de Toekomst, Nationaal Kampioenschap voor Jonge Koks en Nationaal Kampioenschap Gastheren/-vrouwen
Tijdstip:
11.00 tot 17.15 uur
Locatie: stand 07.000 (Amstelhal)
Organisatie: SVH

Biologisch Paviljoen ‘de Groene Voorsprong’Kookdemonstraties en presentaties met biologische producten
Tijdstip:
11.30 tot 17.00 uur
Locatie: stand 01.510 (Europahal)
Organisatie: Amsterdam RAI, P2P Communications en Wildeman Expo Consult

Woensdag 8 januari
Convenience Kookwedstrijden ‘Gouden Horeca Entree Bestek’
Tijdstip:
12.45 tot 17.15 uur, prijsuitreiking 17.30 uur
Locatie: Stand 01.500 (Europahal)
Organisatie: Stichting Convenience, John van de Ven

Het Lekkerste Snackmenu
Tijdstip:
12.00 tot 16.00 uur
Locatie: stand 07.445 (Amstelhal)
Organisatie: Stichting Activiteiten Fastfood & IJsbedrijven

Demonstraties Meesterkoks en –gastheren en demonstraties suikertrekken
Tijdstip:
11.00 tot 17.15 uur
Locatie: stand 07.000 (Amstelhal)
Organisatie: SVH

Uitreiking Nijstenprijs
Meer informatie:
Bedrijfschap Horeca en Catering, tel: (079) 368 07 07

Biologisch Paviljoen ‘de Groene Voorsprong’Kookdemonstraties en presentaties met biologische producten
Tijdstip:
11.30 tot 17.00 uur
Locatie: stand 01.510 (Europahal)
Organisatie: Amsterdam RAI, P2P Communications En Wildeman Expo Consult

Cateringdebat: ‘Van HACCP worden we ziek’
Tijdstip:
12.00 tot 12.45 uur
Locatie: CateringpleinOrganisatie: Amsterdam RAI en Catering Magazine

Donderdag 9 januari 2003
Convenience Kookwedstrijden ‘Ontdek een Snack’
Tijdstip:
11.00 tot 12.00 uur
Locatie: stand 01.500 (Europahal)
Organisatie: Stichting Convenience, John van de Ven

Barkeeperswedstrijden
Tijdstip:
13.00 tot 15.00 uur
Locatie: stand 01.500 (Europahal)
Organisatie: VEN, John van de Ven

Demonstraties ‘Verantwoord frituren’
Locatie:
stand 07.445 (Amstelhal)
Organisatie: Stichting Activiteiten Fastfood & IJsbedrijven.

Themadag ‘Klaar voor je start?!’ met SVH Kennis Kwis
Tijdstip:
9.45 tot 14.00 uur
Locatie: Forumzaal en -lounge
Organisatie: SVH

Finale Kastelein van de Toekomst, Nationaal Kampioenschap voor Jonge Koks en Nationaal Kampioenschap Gastheren/-vrouwen
Tijdstip:
11.00 tot 15.30 uur, prijsuitreiking (voor genodigden) 16.30 tot 18.00 uur
Locatie: stand 07.000 (Amstelhal)
Organisatie: SVH

Biologisch Paviljoen ‘de Groene Voorsprong’Kookdemonstraties en presentaties met biologische producten
Tijdstip:
11.30 tot 17.00 uur
Locatie stand 01.510 (Europahal)”
Organisatie: Amsterdam RAI, P2P Communications en Wildeman Expo Consult