artikel

Horecava Hotelbedat: 7 januari 2003

Horeca

Centraal tijdens het debat staat de samenwerking tussen hoteliers en organisaties als TRN en VVV’s bij de promotie van Nederland binnen en buiten de grenzen. De diverse partijen gaan zoeken naar nieuwe mogelijkheden om Nederland beter te verkopen.Keynote speaker is Peter de Jong (foto), algemeen directeur van PATA in Bangkok, een internationale promotie- en onderzoeksorganisatie […]

Centraal tijdens het debat staat de samenwerking tussen hoteliers en organisaties als TRN en VVV’s bij de promotie van Nederland binnen en buiten de grenzen. De diverse partijen gaan zoeken naar nieuwe mogelijkheden om Nederland beter te verkopen.Keynote speaker is Peter de Jong (foto), algemeen directeur van PATA in Bangkok, een internationale promotie- en onderzoeksorganisatie voor travel & tourism in Azië en de Pacific. De uit Nederland afkomstige De Jong vertelt over de samenwerking tussen overheden, promotie-organisaties en hotellerie in zijn werkgebied. Aan de hand van voorbeelden laat hij zien tot welke resultaten de samenwerking kan leiden. Ook gaat hij in op het PATA-promotiebeleid na de aanslagen op Bali, op 12 oktober jl.

Hans van Driem (Toerisme Recreatie Nederland), Stefan Diender (Amsterdam Tourist Board) en Marcel Knols (VVV Maastricht) vertegenwoordigen in het panel de promotie-instanties. Namens de hotellerie gaan onder meer Peter Elders (Bel Air Den Haag, voorzitter hoteloverleg Den Haag) en Ron Nijhof (Hotel De Zon/Paping, Ommen) de dialoog met hen aan.

De RAI organiseert het Horecava Hoteldebat samen met Misset Horeca, de Sector Hotels van Koninklijk Horeca Nederland en LAgroup; met ondersteuning van het bedrijfschap Horeca en Catering en de in ‘Sterren zoeken sterren’ verenigde Amsterdamse hotels.Bijwonen van het hoteldebat kost 85 euro (excl. BTW). Abonnees van Misset Horeca en leden van Koninklijk Horeca Nederland betalen 65 euro (excl. BTW). Prijs is inclusief toegang tot de beurs en broodjeslunch na afloop. U meldt u aan via www.horecava.nl of via de invulbon in Misset Horeca nummer 49.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels