artikel

CM Award als bekroning op uw werk

Horeca

Wie wil er niet de allerbeste zijn in de Cateringbranche? Het vakblad Catering Magazine biedt u die mogelijkheid. Neem deel aan de vakwedstrijd om de CM Awards en doe een gooi naar de felbegeerde Awards.

De opzet van de Catering Magazine Awards 2001 was iets anders dan in voorgaande jaren. De jury besloot om niet alleen het management, maar ook medewerkers en zelfs complete concepten mee te laten dingen naar de prestigieuze Awards. De titel ‘Mr. Of Mrs. Catering’ is hiermee van het toneel verdwenen.

Er zijn vijf verschillende Awards, die alle evenveel gewicht en prestige met zich meedragen:

  • De Award voor bedrijfscatering
  • De Award voor instellingscatering
  • De Award voor partycatering
  • De Award voor gastvrijheid
  • De Award voor het meest innovatieve concept

  • Reageer op dit artikel
    Lees voordat u gaat reageren de spelregels