artikel

De jury van de Catering Magazine Awards 2001

Horeca

Theo van Brussel (49) Van Brussel is directeur van adviesbureau Foodstep in Wageningen. Hij adviseert zowel de horeca als de catering en de institutionele markt. Hij was in het verleden nauw betrokken bij projecten als Hoger Rendement Horeca, Kompas voor Beleid en Keuken van de Toekomst. Frits Pannekoek (49) Pannekoek is directeur van adviesbureau Vijverborgh […]

Theo van Brussel (49)
Van Brussel is directeur van adviesbureau Foodstep in Wageningen. Hij adviseert zowel de horeca als de catering en de institutionele markt. Hij was in het verleden nauw betrokken bij projecten als Hoger Rendement Horeca, Kompas voor Beleid en Keuken van de Toekomst.

Frits Pannekoek (49)
Pannekoek is directeur van adviesbureau Vijverborgh in Breda, dat veel advieswerk verricht in de cateringbranche. Pannekoek zelf volgde de Hoge Hotelschool en kwam via diverse commerciële en managementfuncties in de horeca en aangrenzende branches terecht in het advieswezen.

Chris van der Linde (60)
Van der Linde is oprichter, maar sinds eind 1999 nog ‘slechts’ adviseur van Van der Linde Party Productions in Rotterdam. Het bedrijf, dat onder meer de totale catering in het voetbalstadion van Sparta verzorgt, wordt sindsdien gerund door zijn twee zoons. Van der Linde heeft in een kwart eeuw tijd de (party)catering zien worden wat het nu is en hij heeft daar een hele eigen visie op het vak aan overgehouden.

Martine Zuil (34)
Zuil is sinds 1 januari 2001 hoofdredacteur van Catering Magazine. Daarvoor was ze elf jaar lang verbonden aan de redactie van Misset Horeca, eveneens van Elsevier Bedrijfsinformatie in Doetinchem. Ze volgde behalve een marketingopleiding in Rotterdam ook de School voor de Journalistiek in Utrecht.

Theo Pieper (52)
Pieper volgde diverse opleidingen op het gebied van bakkerij, slagerij en horeca en werkt nu al 28 jaar als hoofd voeding bij de Stichting Nijenborgh, locatie Wiedenbroek in Haaksbergen. Hij is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de nieuwe Hygiënecode, die op 31 oktober officieel het daglicht ziet.

Hans Jurriëns (55)
Jurriëns is al sinds 1986 verbonden aan de redactie van Catering Magazine, de laatste jaren als senior editor. Hij volgde de Hoge Hotelschool en werkte sindsdien in diverse leidinggevende functies in de horeca en reiswereld, zowel in binnen- als in buitenland.

Thom Oosterom (54)
Oosterom is van huis uit zowel bioloog als econoom en was jarenlang in diverse managementfuncties werkzaam in de catering, onder meer als directeur van cateraar Restoplan. Sinds 1998 is hij als accountmanager contract-catering in dienst van het Bedrijfschap Horeca en Catering.
Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels