artikel

Gouden IJscoupe naar Marjo Janssen

Horeca

VIANEN – ‘De Gouden IJscoupe 2002’ is gewonnen door Marjo Janssen van IJssalon Florence uit Nederweert. De vakjury van het fastfoodevenement maakte dit woensdag 27 februari bekend tijdens de tweede dag van de nationale ijsbeurs IJsvak in Vianen. De tweede prijs ging naar Dominiek van de Meulen van IJssalon de Zevende Hemel uit Neer-Linter en de derde prijs was voor Wim Wolters van IJssalon Onder de Bogen uit Roermond.

Janssen maakte in zeven minuten tijd vier identieke ijscreaties, bestaande uit minimaal drie ijssoorten en voldeed hiermee aan de gestelde voorwaarden van de vakjury. De overwinning kwam voor Janssen als een verrassing. Eerdere pogingen liepen immers op niets uit. ‘Ongelooflijk!’, jubelde de ijskoningin. ‘We hebben al tien keer meegedaan, maar nog nooit gewonnen. Mijn man is drie keer Nederlands kampioen ijsdraaien geworden, maar deze prijs misten we nog.’


In de Snackkoerier van 15 maart leest uit meer over ‘De Gouden IJscoupe 2002’. Verder vindt u in het fastfoodvakblad ook een verslag van de overige vakwedstrijden ‘De IJssalon van het Jaar 2002’ en ‘De Gouden IJsspatel 2002’.


Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels